Ansökan Vuxenutbildningen Upplands-Bro

Kursutbud


Så här gör du din ansökan:

1. Välj kurs/utbildning från kursutbudet, som du hittar via listan till vänster. Vi erbjuder kurser/utbildningar både i Kungsängen och hos andra anordnare, som finns på andra orter i Stockholm.

2. När du gjort ditt val, klicka på länken "Gå vidare" för att komplettera och skicka in din ansökan. Tänk på att ladda upp/bifoga betyg och andra dokument som efterfrågas, se vår hemsida för mer information. Utan t ex betyg kan vi inte avgöra om du är behörig till sökt kurs/utbildning. Vi behandlar inte ofullständiga ansökningar.

3. När du skickat in ansökan får du en bekräftelse till den mail-adress du uppgett. Du kan följa statusen på din ansökan genom att logga in igen och klicka på studieplan. 

BOR DU I EN ANNAN KOMMUN ÄN UPPLANDS-BRO ELLER HÅBO? Skriv ut bekräftelsemailet (ansökan), och lämna den till komvux i din hemkommun. Först när vi fått besked från din hemkommun kan vi ta ställning till din ansökan.

Information om antagningsregler 

Information om vår hantering av personuppgifter

Information ang behov av stöd/extra anpassningar i dina studier:

När du fått besked om att du är antagen till utbildning hos oss på Vuxenutbildningen eller en extern anordnare och du vet att du har behov av stöd och extra anpassningar för att klara dina studier kontaktar du i första hand din undervisande lärare. Ni samtalar och kommer överens om bra lösningar som passar dig. Din skolas speciallärare/specialpedagog kan också stötta dig vid behov av stöd och anpassningar.

På skolans hemsida hittar du mer information om skolans specialpedagogiska verksamhet och kontaktuppgifter.

 


Mina val

Totalt0  poängClose Help